Word abonnee

Vraag een offerte voor Drugsview aan

Drugsview is de website die ervoor wil zorgen dat veilig en beter uw werk kunt doen bij drugs gerelateerde zaken. Of het nu gaat om Hennepteelt, XTC laboratoria, drugsdumpingen, dealpanden of gebruikerspanden. Een veilige werkplek met digitale instructie om uzelf verder te ontwikkelen. Vraag nu een offerte aan en profiteer met uw gemeente van de voordelen.

* verplicht veld

*

Voorletters*

(graag een punt achter uw voorletters zetten)

Tussenvoegsel

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

Beoogd aantal gebruikers*
Ongeldige invoer

Telefoonnummer*

E-mail*

Factuuradres

Straat/nummer*

Postcode*

Plaats*

*
U dient akkoord te gaan met de voorwaarden

Een erg goede en leerzame training! Met een duidelijke E-learning word je voorbereid op een realistische praktijkinzet. De combinatie tussen de theorie en de praktijk en vooral de goed doordachte insteek van de training en de duidelijke uitleg van de instructeurs zorgt voor een gegarandeerd succes!

Pascal Polman
Manschap Brandweer Gelderland
Tijdens de voorbereidingen van de 17 henneptrainingen, inclusief de e-learning, een plezierig en laagdrempelig contact gehad. De training is dusdanig opgesteld dat de deelnemers direct een vertaalslag kunnen maken naar de praktijk.
Jon en Johan anticiperen goed op de verschillende functies en niveaus van de deelnemers. Met veel gedrevenheid en enthousiasme delen zij hun kennis.
Er was voor onze deelnemers voldoende ruimte voor het delen van praktijkervaringen en het stellen van vragen daarover, zonder dat het programma in tijdsnood kwam.
Na afloop van de trainingen alleen positieve geluiden terug gekoppeld gekregen.

Marije van Bree
Medewerker vakbekwaamheid Brandweer Gelderland

Contact

Drugsview

 

Jon Warmerdam
Tel: 06-34554181 

 

Johan Warmerdam
Tel: 06-34554182

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-Nummer: 34283270

Over Drugsview

Wellicht kent u ons onder de naam Bureau Drugszaken waarvanuit wij aan diverse groepen trainingen en workshops hebben verzorgd over drugs. De vraag naar ondersteuning bij drugsproblematiek werd steeds groter vandaar dat wij inmiddels voor gemeenten en woningbouwverenigingen Drugsview hebben ontwikkeld.  

Lees meer