De mensen achter Drugsview

Hallo, wij zijn Jon en Johan Warmerdam, zoon en vader, twee voormalig politiemannen. Gezamenlijk hebben wij zo’n 50 jaar politie-ervaring, waarvan wij een heel groot deel ervaring in drugszaken hebben opgedaan. Zowel in kleine als in de grote, internationale zaken. Hierdoor kunnen we over de gehele drugslijn ons verhaal vertellen en geven we vanuit Bureau Drugszaken al jaren drugsles aan veel verschillende groepen.

In 2017 zijn we gestart met de website Drugsview om zo onze kennis sneller en beter te kunnen delen met gemeenten en woningbouwverenigingen. Wij hebben gemerkt dat veel medewerkers van veel zaken iets moeten weten en ervaring opdoen in de praktijk, zonder een duidelijke uitleg. Het doel van Drugsview is om echt aan te sluiten bij de diversiteit van de werkzaamheden en biedt u de ondersteuning bij drugskennis die u in de praktijk nodig heeft.

Hoe blijven wij op de hoogte van nieuwe zaken?

Doordat wij inmiddels heel wat jaren lesgeven aan veel verschillende soorten klanten, hebben wij een groot netwerk opgebouwd, dat ons graag op de hoogte houdt. Regelmatig worden wij bevraagd over drugsgerelateerde goederen die zijn aangetroffen. Wij bezoeken hennepbeurzen en gaan actief op zoek naar nieuwe informatie, trends en nieuwe producten die daar getoond worden. Wij lezen daarnaast de vakliteratuur van de hennepkwekers.

IMG 20170722 115150 1024x768

Ervaringen met Drugsview

"Tijdens de voorbereidingen van de 17 henneptrainingen, inclusief de e-learning, een plezierig en laagdrempelig contact gehad. De training is dusdanig opgesteld dat de deelnemers direct een vertaalslag kunnen maken naar de praktijk.
Jon en Johan anticiperen goed op de verschillende functies en niveaus van de deelnemers. Met veel gedrevenheid en enthousiasme delen zij hun kennis.
Er was voor onze deelnemers voldoende ruimte voor het delen van praktijkervaringen en het stellen van vragen daarover, zonder dat het programma in tijdsnood kwam.
Na afloop van de trainingen alleen positieve geluiden terug gekoppeld gekregen. "

Marije van Bree
Medewerker vakbekwaamheid Brandweer Gelderland

"Een erg goede en leerzame training! Met een duidelijke E-learning word je voorbereid op een realistische praktijkinzet. De combinatie tussen de theorie en de praktijk en vooral de goed doordachte insteek van de training en de duidelijke uitleg van de instructeurs zorgt voor een gegarandeerd succes! "

Contact

Drugsview

Jon Warmerdam
Tel: 06-34554181 

Johan Warmerdam
Tel: 06-34554182

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-Nummer: 34283270

Over Drugsview

Wellicht kent u ons onder de naam Bureau Drugszaken waarvanuit wij aan diverse groepen trainingen en workshops hebben verzorgd over drugs. De vraag naar ondersteuning bij drugsproblematiek werd steeds groter vandaar dat wij inmiddels voor gemeenten en woningbouwverenigingen Drugsview hebben ontwikkeld.  

Lees meer