Drugsview
  • Online training en drugsexpertise voor gemeenten en woningbouwverenigingen

  • Hebt u vragen? Neem dan contact op met Bureau Drugszaken 06-34554181

Drugsview, dé drugsgerelateerde kennissite

Over Drugsview

 

Drugsview is dé kennissite voor gemeenteambtenaren en medewerkers van woningbouwverenigingen die in hun werk met drugsgerelateerde zaken geconfronteerd worden. Drugsview ondersteunt uw medewerkers met kennis van de nieuwste belangrijke zaken en ontwikkelingen binnen de drugswereld.

Abonnement


Abonnement

 

Drugsview neemt u af voor uw organisatie vanaf 5 personen voor minimaal een jaar. Wij zorgen ervoor dat de informatie op Drugsview up-to-date blijft.

Mail uw vragen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag direct een offerte aan.

 

Online training

Online training

 

Onze online trainingen op het gebied van drugs (zoals verschillende soorten, fabricage ervan, symptomen bij gebruik) leveren bij succesvolle afronding een certificaat op voor uw medewerkers. Dit certificaat geeft aan dat zij over kennis beschikken om verschillende soorten drugs (zoals hennep en synthetische drugs) en drugsplaatsen te herkennen en dat zij weten hoe zij hier veilig mee om moeten gaan.

Database wetgeving

Wetgeving

 

In onze database wetgeving staat de drugsgerelateerde wetgeving eenvoudiger beschreven. Per onderwerp geven we de strafbare feiten, de bijbehorende bevoegdheden en te nemen maatregelen aan. Hierbij kunnen zoektermen gebruikt worden die passen bij het werk, zoals hennep in woning, dumping op eigen terrein en andere zoektermen.

Database stoffen

Grondstoffen

 

In onze stoffendatabase staan stoffen beschreven die relevant kunnen zijn bij de vervaardiging van drugs. Voor alle opgenomen stoffen toont de database waarvoor deze stof legaal gebruikt mag worden en bij welk proces dit past in illegaal verband. Daarnaast staat het uiterlijk van de stof beschreven, de gevaren van de stof en hoe daarmee om te gaan. Stoffen zijn eenvoudig op te zoeken, ook op mobiele telefoon wat handig is op locatie.

Open dagen

Kennisforum

 

Bureau Drugszaken staat regelmatig op Open Dagen met de Ondermijningscontainer of Opbouwset ondermijning.

 

Agenda

logo nivre

 

Het Nivre kent voor de e-learning Henneptraining en Synthetische drugs 2 PE-punten per e-learning toe.

Een erg goede en leerzame training! Met een duidelijke E-learning word je voorbereid op een realistische praktijkinzet. De combinatie tussen de theorie en de praktijk en vooral de goed doordachte insteek van de training en de duidelijke uitleg van de instructeurs zorgt voor een gegarandeerd succes!

Pascal Polman
Manschap Brandweer Gelderland
Tijdens de voorbereidingen van de 17 henneptrainingen, inclusief de e-learning, een plezierig en laagdrempelig contact gehad. De training is dusdanig opgesteld dat de deelnemers direct een vertaalslag kunnen maken naar de praktijk.
Jon en Johan anticiperen goed op de verschillende functies en niveaus van de deelnemers. Met veel gedrevenheid en enthousiasme delen zij hun kennis.
Er was voor onze deelnemers voldoende ruimte voor het delen van praktijkervaringen en het stellen van vragen daarover, zonder dat het programma in tijdsnood kwam.
Na afloop van de trainingen alleen positieve geluiden terug gekoppeld gekregen.

Marije van Bree
Medewerker vakbekwaamheid Brandweer Gelderland

Contact

Drugsview

 

Jon Warmerdam
Tel: 06-34554181 

 

Johan Warmerdam
Tel: 06-34554182

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK-Nummer: 34283270

Over Drugsview

Wellicht kent u ons onder de naam Bureau Drugszaken waarvanuit wij aan diverse groepen trainingen en workshops hebben verzorgd over drugs. De vraag naar ondersteuning bij drugsproblematiek werd steeds groter vandaar dat wij inmiddels voor gemeenten en woningbouwverenigingen Drugsview hebben ontwikkeld.  

Lees meer